Дебют на модния подиум: Зашеметяващата дъщеря на Хайди Клум по стъпките на майка си (снимки)

16-годишната дъщеря на топ модела Хайди Клум - Лени, изглежда, е твърдо решена да повтори успеха на майка си.

Съвсем наскоро, заедно с нея, Лени участва в първата си модна снимка, с която майка и дъщеря се появиха на корицата на немския Vogue.

View post on Instagram
 

Докато е още в плен на първия си успех, Лени реши да не чака и веднага се включи в нови проекти. Този път подкрепата на 47-годишната ѝ звездна майка в кадрите вече не беше необходима – дъщерята на Клум участва в първата си самостоятелна фотосесия и дебютира като модел на модния подиум.

Преди няколко дни Лени взе участие в презентация в Берлинската седмица на модата. Дъщерята на Клум стана модел на Der Berliner Salon, специално събитие, което събира немски дизайнери. Младата моделка представи тоалети от 35 модни дизайнери, участвали в изложбата тази година.

View post on Instagram
 


Наскоро пък наследницата на звездния модел показа на последователите си в Инстаграм кадри от нова фотосесия за списание Hunger. За тях момичето позира пред известния фотограф Джон Ранкин, а стилисти ѝ бяха Роб Зангарди и Мариел Хан - дуетът, който отговаря и за тоалетите на Дженифър Лопес.

View post on Instagram
 


Хайди Клум също е работила с Ранкин. Именно пред неговия фотообектив Клум позира за прочутата разголена фотосесия по повод 25-годишнината на кариерата ѝ като фотомодел.

По-късно снимките бяха включени в книгата на Ранкин, посветена на Клум.

Четете още: Изненада! Памела Андерсън се омъжи тайно за бодигарда си (снимки)