Почитателки сме на всичко иноваторско и идейно, дори и да не е съвсем ново, но представено ни по интересен начин. Така хлътнахме и по сладурските, нежни пръстени за фалангите на пръстите.

Всеки пръст има три фаланги, освен палецът, който има две. Най-новата модна тенденция е да украсите по възможност всеки един пръст с по няколко пръстена.

Бижутата са едно добро допълнение към всеки тоалет стига да са подбрани правилно.

Пръстените са сред любимите ни бижута, те носят особена символика и красота, която омагьосва повечето жени.

А особено чаровни и женствени са тънките халки, носени на средната фаланга на средния или малкия пръст.

Наблегнете на пръстени, изработени предимно от някакъв красив метал, които създадат една качествена и елегантна визия.

Ще намерите това бижу в най-интересни форми и стилизирани елементи, от най-фини до по-грубовати в зависимост от вашия собствен стил.

Но внимавайте: ако заложите на по-масивен пръстен е добре да избягвате носенето на други пръстени или гривни, за да не се получи претрупване с аксесоари и да развалите ефекта на своя акцент.

Във времето на Средновековните европейци с удоволствие са украсявали фалангите си и първата фаланга на палците – така са запечатани на портрети видни красавици, обсипани с миниатюрни халкички.

И ето как модата се връща: преди време Жан-Пол Готие създаде "пръстен за крак" за първата фаланга - екстравагантно и удобно съчетание за украшение с оформен маникюр (идеално за лятото).

Вижте още красиви предложения: