Тя е онази щипка стил и модерен поглед, от който днешният свят се нуждае. Принцеса Дина Абдулазиз ас - Сауд е всичко, което не си представяте, когато чуете понятието „арабска кралска дама“, но е успяла да се превърне в истинско вдъхновение, защото знае как да разчупи стереотипите. Модният ѝ почерк говори с интелект, но не е лишен от провокация и определено знае как да пише история. Дина е бивш главен редактор на арабския „Вог“, а този факт сам по себе си подсказва, че тя може да намине всички кралски особи по стил. Омъжва се за Султан Бин Фахад Бин Насър бин Абдулазиз през 1998 г. и от тогава насам не спира да разгръща модния си усет пред света.

Още когато я зърнеш за първи път разбираш, че тя е родена, за да управлява и да бъде обожавана. Горда е с всеки сантиметър от себе си, главата ѝ е вдигната високо, безупречността струи дори от погледа ѝ, а прическата ѝ няма нищо общо с красавиците в стил „1001 нощ“. Дина залага на къса момчешка подстрижка, а много малко дами се осмеляват на тази крачка, особено в арабския свят. Но тя няма нужда от гъсти черни букли, за да бъде принцеса, защото излъчването ѝ го доказва достатъчно убедително.



Дина Абдулазиз ас - Сауд не е поредната красавица, облечена в скъпи дизайнерски рокли, тя е моден диктатор. Мотото ѝ сякаш е: „Не бъди като другите, облечи се“, защото знае точно колко да покаже от тялото си. Светът отдавна има нужда да изплакне очи от пошлостта и голотата и Дина го знае. Тя е секси, дори в широк панталон и без деколте. Изглежда бляскава, но е изключително умерена с бижутата и аксесоарите. И като заговорихме за аксесоари, тук е мястото да споменем, че самият Christian Louboutin посвещава чифт обувки на нейно име.



Не се страхува от цветовете, принтовете и любопитните и смели решения съвсем не са ѝ чужди. Тя е стил, който много дами копнеят да имат. Всяка нейна поява е модно събитие и никога не можете да отгатнете какъв ще бъде следващият ѝ ход. Дина владее изкуството да изглеждаш скъпо в семпли дрехи, а камъните и пищните рокли съвсем не са ѝ по вкуса.



Арабската принцеса пристъпва лежерно, но и самоуверено, тя е от онези жени, които ще загледате по улицата и от които ще почерпите модни идеи. Дина Абдулазис ал Сауд е едно от най-ярките доказателства, че магията на една жена идва от излъчването, а не от физическата красота и правилните черти и пропорции.

Дина Абдулазис ас - Сауд – арабската принцеса, която успя да съчетае по най-успешния начин традициите на Изтока с модерния Запад.

Четете още: Сватбените тенденции за сезон пролет-лято 2019