Автор
Пепа Попова - Пепита

Дизайнерите и вечната муза Моника Белучи - за пореден път заедно

Социалният живот постепенно се възражда по света и звездите отново излизат на червения килим. В Италия отново започнаха да се провеждат публични събития. Преди няколко дни в малкото курортно градче Таормина, разположено на източния бряг на Сицилия, се откри филмовият фестивал Taormina Film Fest и 55-годишната Моника Белучи също присъства на него.

View post on Instagram
 

Вечерта Моника се появи в ефектна дантелена рокля с цвят на вино, която бе комбинирала с миниатюрна черна чанта с катарама във формата на сърце. Актрисата бе избрала визия изцяло дело на дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана, заявявайки за пореден път подкрепата си към тях и работата им.

View post on Instagram
 


Всъщност на филмовия фестивал се състоя премиерата на документалния филм „Преданост“ на Джузепе Торнаторе, който разказва за работата на италианските модни дизайнери, техния път към успеха и историята на марката Dolce & Gabbana. Местоположението на шоуто не е избрано случайно - Сицилия винаги е вдъхновявала италианското модно дуо. Музиката за филма е написана от легендарния италиански композитор Енио Мориконе - самият маестро, уви, не доживя да види премиерата.

View post on Instagram
 

Тук е мястото да напомним, че Белучи е приятел и муза на Dolce & Gabbana от много години. Тя участва в някои от кампаниите на марката. Наскоро модната щафета бе поета и от дъщеря ѝ Дева. Преди няколко месеца момичето стана лице на аромата на Dolce & Gabbana.