Автор
Woman.bg

Допадна ли ви кралският толет на Виктория Бекъм?

За тоалета, който ще избере Виктория Бекъм за сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилиям, се говореше също толкова, колкото и за роклята на булката.

Всички очаквахме със затаен дъх да разберем с какво ще ни изненада една от най-големите любителки на модата.

Някои обявиха, че Виктория отново не ги е разочаровала, като е показала за пореден път, че можеш да изглеждаш страхотно само с една изчистена рокля и подходящи прическа и обувки.

Други пък сметнаха, че тоалетът на г-жа Бекъм е по-подходящ за погребение, отколкото за кралска сватба.

Нека ви разкажем малко повече за дрехата и аксесоарите, на които Виктория се беше спряла.

Роклята е, разбира се, от нейната собствена колекция и по-точно от есенно-зимните предложения на бившата Спайска, които все още не се предлагат по магазините. При представянето на колекцията, дрехата бе показана в тъмночервен вариант.



Чантата тип-портмоне, с която Виктория се появи също бе от нейната собствена колекция. Обувките са, разбира се с марка Christian Louboutin. Този модел на френския дизайнер вече „разходиха“ две певици и в България. Кои са те? Можете да разберете повече тук.



Най-впечатляващият детайл от тоалета на г-жа Бекъм е шапката й. Както вероятно много от вас се досещат, нейн дизайнер е Филип Трейси. Оказа се, че споменатият аксесоар е изправил на нокти Виктория, тъй като не е бил готов на време. Час преди уреченото време, в което звездното семейство е трябвало да се появи в Уестмистърското абатсво, все още се е работело по шапката на бившата певица.

„Все още работехме по шапката на Виктория точно до последния момент, в който тя напусна ателието ни, само час преди церемонията“ – сподели с медиите един от асистентите на дизайнера.

Още снимки на Виктория и Дейвид Бекъм от кралската сватба можете да видите тук!!!