Дръзка, омагьосваща и секси, Кендъл Дженър е новото лице на Reserved

Чувствена и секси, дръзка и провокативна, самоуверена и взискателна, Кендъл Дженър е истинска икона на своето време. Модел, инфлуенсър, актриса, водеща, тя не само въплъщава духа на съвременната млада дама, която подобно на хамелеон променя визиите си, но и съумява да превърне дрехата в свое второ Аз, придавайки ѝ добавена стойност.

Неслучайно тя е най-високоплатеният модел за 2018 г., детронирайки вездесъщата Жизел Бюндхен. Полският бранд Reserved пък я избра за лице на кампанията си за сезон есен-зима 2018/2019, след като дрехите на добре познатата и на българския пазар марка бяха лансирани от звезди като Кейт Мос, Синди Крауфорд, Адвоа Абоа и Ирина Шейк.

Независимо дали за една нощ се превръща от брюнетка в блондинка, заради Седмицата на модата в Лондон, позира за корица на Vogue в британската или южнокорейската му версия, снима се в сериали („Хавай 5-0“), озвучава анимационни герои (Ягодка в The High Fructose Adventures of Annoying Orange), участва в музикални клипове (на певицата PartyNextDoor заедно със сестра си Кайли и рапъра Дрейк) или се занимава с благотворителност, Кендъл навсякъде блести със собствена светлина, докато разхожда пред камерата внушителните си 180 см. Милиони по света пък следят с трепет всяка нейна стъпка - видната представителка на клана Кардашиян има над 116 милиона последователи в Instagram. Тя е абсолютен феномен в социалните мрежи, превръщайки се в своеобразно гуру на нововъзникналото модно движение Social Media Modelling от Harper's Bazaar и „ерата на Instagirl“ от Vogue.

За кампанията на Reserved Кендъл Дженър #kendallforreserved остава вярна на себе си и умело влиза в поредната си роля. Във видеото на корифея Гордън фон Щайнер "Ciao Kendall!” (Здравей, Кендъл! от итал.) тя показва истински талант на актриса, влизайки в образа на съблазнителка от иконични италиански филми. Това е един сюрреалистичен моден филм, в който зрителят попада в свят на привидности. Той ни отвежда в барокова италианска вила, където Кендъл се разхожда като истинска аристократка.

С лекота и грация, подобно на Фей Дънауей от култовия филм на Виторио де Сика "Любовници", Дженър улавя духа на една отминала епоха на елегантността и стила, превръщайки се ту в убедителна ретро бунтарка от 90-те или нежна сирена, която плува в гигантски аквариум в градината...Напомня ни и на София Лорен от "Брак по италиански" или Натали Портман от "Леон"...В това няма нищо случайно. Модата ѝ помага да превърне всичко в поредната закачлива игра на "поколение Z", а колекцията есен-зима 2019/2020 на Reserved - в източник на безгранично вдъхновение и полет на фантазията.

За успеха на новото видео “Ciao Kendall!” #ciaokendall на Reserved допринася не само уникалният талант на "ангела на Victoria' s Secret" Кендъл Дженър, която е пред камерите от 9-годишна. Заслуга за успеха му има и майсторството на корифея Гордън фон Щайнер, работил и по други филми на полския бранд, както и за марки като Prada, Gucci, за американския Vogue. Зад убийствената визия на 23-годишната звезда пък стои Джейкъб К., стилист на модните дефилета на Versace, както и на визиите на Кендъл за италианския Vogue.

(в материала има продуктово позициониране)