Автор
Пепа Попова - Пепита

Дънките на Кейт Мидълтън - важна тенденция на лято 2020

Стилът на Кейт Мидълтън не се ограничава до флорални рокли, строги палта и елегантните малки шапки на Филип Трейси. Любимката на британците с удоволствие носи дънки тогава, когато обстоятелствата позволяват. Крехката херцогиня често избира скини дънки - все пак е жалко да се крият такива стройни и дълги крака.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Тази година обаче сред нейните любими модели се оказват и разкроените дънки, които подчертават формата на ханша. Сигурни сме, че образът на Кейт Мидълтън в такива дънки би се харесал и на самия Александър Маккуин, който през 90-те години представи своите „bumsters“- дънките с много ниска талия. Именно те са тези, които най-много подхождат на Мидълтън.

След шоуто на Celine за сезон пролет-лято 2020 през септември 2019 г., стана очевидно, че разкроените дънки ще се превърнат в основния модел на сезона. Тенденцията, наложена от Еди Слиман, беше подкрепена от Марк Джейкъбс, Глен Мартенс и други дизайнери. Основното предимство на този силует е, че той подхожда на всички жени без изключение. Тъй като този тип дънки започват да се разширяват едва от коляното, това балансира горната част и дори визуално прави краката по-дълги с няколко сантиметра.

Меган Маркъл и Джиджи Хадид също с удоволствие използват това предимство на модела.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Опитайте и вие! Докато навън е топло, прибирайте в тях леки ризи и тениски с щампи на рок групи, а с настъпването на есента ги комбинирайте с тънки блузи и кожени палта.