Автор
Пепа Попова - Пепита

Дъщерята на Моника Белучи участва в рекламна кампания по бански

В края на юли в Италия, в град Белладжио на езерото Комо, беше заснета нова рекламна кампания на Dolce & Gabbana, но първите снимки от нея се появиха в мрежата едва преди няколко дни. Те запечатаха главния герой на кампанията - 15-годишната Дева Касел и нейните известни родители, 55-годишната Моника Белучи и 53-годишният Венсан Касел.

Е, вчера бяха публикувани нови снимки, които по-добре помагат да си представим каква ще бъде финалния резултат на кампанията. Очевидно, можем да предположим, че тя ще включва и кадри, в които Дева представя колекция бански костюми – поне това показват изтеклите back-stage снимки от фотосесията в лодката, които се появиха в мрежата.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 



За младия модел това е първият опит в професионалната фотография на бански. На снимките от последната кампания за италианската марка тя представи по-романтична визия и позира в дантелена рокля. Тук е моментът да припомним, че именно миналата година Дева стана лице на Dolce Shine.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

В Беладжио момичето беше придружено от родителите си, които трябваше да гледат снимките на тази сцена от брега: само Дева и няколко души от екипажа се качиха на малката лодка.

Папараците, които следяха за живота на известните личности в града, успяха да ги заловят не само на снимачната площадка, но и в един от ресторантите, където Венсан и Моника отидоха с дъщерите си (с тях в Италия бе и най-малката дъщеря Леони) след края на снимачния ден.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 



След като се разделиха през 2013 г., бившите съпрузи поддържат нормални отношения, а миналата година дори се появиха на публично място по време на филмовия фестивал във Венеция - тогава те представиха филма „Необратимо“ на специална прожекция. Вярно е също, че Венсан и Моника не позираха заедно пред фотографите - те се срещнаха само на сцената.

Припомняме, че сега Касел е женен за 23-годишната манекенка Тина Кунаки, с която има обща дъщеря.