Автор
Пепа Попова - Пепита

Дъщерята на Пол Уокър се появи на корицата на Vogue

23-годишната Медоу Уокър, дъщеря на покойната звезда от “Бързи и яростни” Пол Уокър, се появи за първи път на корицата на Vogue. Моделът изгря на челната страница на новия брой на корейското издание. На снимката тя позира в бяла рокля на Dior в гръцки стил.

View post on Instagram
 


Медоу празнува нова победа в кариерата си, дни след като призна, че е претърпяла операция за отстраняване на тумор преди две години. Уокър не е говорила за това преди, но отбелязвайки годишнината от възстановяването си, тя се осмели да сподели информацията с абонатите си.

View post on Instagram
 

Щастливи събития в живота на младия модел, който загуби баща си толкова рано (тогава беше на 15 години), за щастие, напоследък има много - както в работата, така и в личния й живот. Наскоро Медоу се омъжи за приятеля си, актьора Луис Торнтън-Алън, за когото се сгоди три месеца преди сватбата. Церемонията се състоя в Доминиканската република, а до олтара я отведе колегата на баща й - Вин Дизел. По-рано актьорът призна, че чувства Медоу като дъщеря и че имат много топли отношения.

View post on Instagram
 

Тя винаги е първата, която ме поздравява за Деня на бащата, - казва Дизел.

Известно е, че избраникът на Медоу учи актьорско майсторство в престижното училище Stella Adler в Ню Йорк и наскоро се снима в клипа на Blu DeTiger към песента Vintage. Кариерата на модел на Медоу, която започна тази година, също се развива успешно. Уокър си сътрудничи широко с марките Proenza Schouler и Givenchy и участва в модни кампании.

View post on Instagram
 
View post on Instagram