Напоследък известните дами често биват засичани с еднакви дрехи. В нашата рубрика „На коя й отива повече“ може да видите кои са те. Но освен това красавиците си падат и по едни и същи аксесоари, с които допълват цялостната си визия.

Обувките на Christian Louboutin са едни от любимите аксесоари на модели, певици и актриси. А моделът „Paulina”, който се отличава с класически дизайн и лек, прозрачен акцент в горната част, си намери място в почти всеки един гардероб на звездите.

Четете още: Неустоимото бижу на Casadei!

И двете дами, които наскоро се появиха с този модел обувки блеснаха по оригинален начин на светски събития, всяка съчетала това бижу по свой начин.

Зои Кравиц предпочете семпъл тоалет в черно, допълвайки го единствено с белите обувки на Christian Louboutin за появата си на червения килим на събитието „Summit Entertainment 2013 Comic Con“ през май месец.

Актрисата Зои Салдана пък се бе спряла на строг дамски костюм в сиво от есенно-зимната колекция на Antonio Berardi. Червените устни са добро попадение, с което Зои реши да освежи леко мрачната си визия.

Ето и кои други известни дами са се сдобили с тези обувки:

Кери Уошингтън

Лиа Мишел