Джаред Лето ще играе Карл Лагерфелд в нов биографичен филм

07 октомври 2022 | 00:04
1882
1
Getty Images/Instagram
1

Певецът и актьор Джаред Лето ще продуцира биографичен филм за Карл Лагерфелд, като самият той ще влезе в главната роля. Това съобщава WWD.

"Чувствам, че моментът е настъпил и Карл ще се гордее с това, което правим", сподели Лето пред WWD. Когато Джаред за първи път среща Лагерфелд, той казва на дизайнера: „Знаеш ли, един ден ще трябва да те играя във филм“. Реакцията на Лагерфелд е одобрение с думите: „Само ти, скъпи мой, само ти“.

 

 

Все още не е известно кога ще започнат снимките. Подробности за сюжета също не са разкрити. На въпрос дали филмът ще бъде любовна история, Лето отговори:

„Има много линии за изследване. Кариерата на Карл продължава повече от 50 години, така че както в личен, така и в професионален план, той е бил близък с много хора. Мога да кажа, че ще се фокусираме върху ключови взаимоотношения, които отразяват различни аспекти от живота му. Водещи на филма ще бъдат и хора от близкия кръг на легендарния дизайнер: Пиер Паоло Риги, главен изпълнителен директор на Karl Lagerfeld от 2011 г., Каролайн Лебар, старши вицепрезидент по имиджа и комуникациите в Karl Lagerfeld, която е близка до Карл Лагерфелд от 35 години и Себастиен Жондо, който работи две десетилетия като личен асистент и бодигард на дизайнера. Карл бе създателят. Той беше моден дизайнер, беше фотограф, беше художник. Няма единна дефиниция за това. Той беше творческа сила“.

Въпреки че името на Лето се свързва повече с Gucci, пътищата на Джаред често се пресичат с тези на Лагерфелд. Например в Сен Тропе, където дизайнерът е прекарвал по няколко седмици всяко лято, а също и като гост на някои от ревютата на Chanel. Лето допълва, че творческият директор на Gucci Алесандро Микеле също му е разказвал много за Лагерфелд.

Алесандро всъщност работи с Карл около пет години във Fendi и винаги е имал най-топли чувства към него“, допълва в интервюто си за WWD Джаред Лето.

По-рано стана известно, че балът Met Gala през 2023 г. ще бъде посветен на Карл Лагерфелд и неговата работа. Дизайнерът почина през 2019 г. на 85-годишна възраст.

 Коментари

1 ВЕСЕЛА ГЕОРГИЕВА
  08 октомври 2022 | 07:56 отговор
 

!!! nadejda-doicheva !!! - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. ЧЕ погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове. ================ !!! надежда дойчева !!! - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. Че погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове.

 
 
надежда дойчева - мангал - гугъл
08 октомври 2022 | 07:57

!!! Вестник „Уикенд“ излезе със шокираща корица, в която пише, цитираме дословно: „Копейкин крие, че е циганин“ (сменихме думата в заглавието с политкоректната ром). !!! ЧЕ ОНО МАЙЧЕ И С ХУБАВИЦАТА НАДКА ДОЙЧЕВА Е ТОЧНО ТАКА.

 
08 октомври 2022 | 07:57

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени