Джей Ло засия като гръцка богиня на червения килим (снимки)

За дами като Дженифър Лопес казваме, че времето сякаш е спряло. Годините за нея са просто цифра, за която дори и не бихме си помислили, докато я гледаме с възхищение.

Певицата доказа за пореден път, че притежава тяло на богиня и лице на ангел. Тя засия в уникална рокля, която подчертаваше женствената ѝ фигура, на премиерата на филма The Tender Bar, в който нейният любим, Бен Афлек, играе главна роля.

Откакто двамата възродиха любовта си, са неразделни както в живота, така и на всички официални събития. А напоследък Джей Ло все успява да отклони вниманието от филма и актьорите, като се показва във възхитителни тоалети на всяка една премиера.

Този път явно е избрала да спре дъха ни с рокля, с която е досущ като гръцка богиня. И макар лицето ѝ да е все така невинно красиво, Джей Ло е парещо секси в сивия тоалет, който щедро показва и деколте, за което можем само да завиждаме благородно. Роклята е дело на дизайнера Ели Сааб и определено се вписва в стила на певицата - елегантна, дръзка и адски секси!

Четете още: Ето на какви рокли заложиха героините от 'Сексът и градът'