Дженифър Анистън направи пожар по време на Емита-та, половината звезди участваха от дивана в хола

От месец март тази година светът сякаш полудя и всичко се случва по нов, странен и крайно дистанциран за нас начин. И ако ние в момента се разхождаме на воля, че дори и протестираме навън, то в Холивуд ситуацията е доста по-сива. Колкото и странно да звучи това.

Снощи бяха проведени наградите „Еми“, като тази година нямаше обичайната за събитието церемония. Цялото мероприятие протече онлай, но това съвсем не попречи на повечето звезди да заблестят, сякаш са не у дома, а на червения килим.

Някои решиха да останат по пижама, докато други облякоха страхотни тоалети. От вторите бе любимката ни Дженифър Анистън. Тя бе облечена в невероятно семпла, но стилна черна, копринена рокля и вместо да си остане вкъщи, се присъедини към Джими Кимъл, който бе водещ тази година, на сцената.

И съвсем логично – когато Дженифър се появи някъде, около нея да стане истински пожар. Е, този път се случи точно това. Буквално. Актрисата почти успя да подпали сцената и направи онлайн шоуто още по-забавно.


Преди да обявят кой е поредният победител на наградите „Еми“, Кимъл и Анистън решиха първо да дезинфекцират плика, в който пише името на печелившия. След това, за допълнителна безопасност, двамата просто го подпалиха. Дженифър реши да потуши огъня, но пликът се възпламеняваше отново и отново и така 4 пъти. На това му се вика шоу.

А сега да видим кои бяха едни от най-стилните звезди за вечерта:

Зендая



Зендая заложи на невероятен тоалет дело на Кристофър Джон Роджърс. Трудно бихме могли да опишем тази прелестна рокля с думи. Тя е просто вълшебна!

Трейс Елис Рос



Вечно усмихнатата Трейс бе решена изцяло в златно. Роклята ѝ бе на волани, а деколтето показваше щедро бюста ѝ. Тоалетът ѝ беше съчетан и с бляскави златни бижута и златни обувки. Шик, макар и онлайн.

H.E.R.



Единственото музикално изпълнение за вечерта бе на H.E.R., която беше облечена в интересна розова рокля, наподобяваща кимоно, дело на Вера Уанг.

Марк Дъглас



Марк Дъглас, който участва във филма „Сутрешното шоу“, също реши да бъде стилен. И макар да си беше у дома, той облече страхотна карирана риза и тъмно синьо сако.

Ивон Орджи



Чаровницата Ивон Орджи заложи на страхотна червена дълга рокля с голяма цепка, която позволяваше да видим изваяните ѝ крака.

Рейчъл Броснан

Рейчъл участва в събитието заедно с чаровното си куче. Тя бе облечена със закачлива Лилава риза с принт на макове, а домашният ѝ любимец бе с папионка в същия десен.

Рийз Уидърспун



Русокосата звездна дама реши да бъде изискана и семпла, също като Дженифър Анистън. Рийз заложи на черна рокля от Луи Вюитон.

Пол Мескал



24-годишният актьор сподели снимка в Инстаграм минути преди началото на шоуто. От нея става ясно, че той е заложил на класически черен костюм с бяла риза.

Били Портър



Този път Били Портър не е облечен в рокля, а в елегантен бял костюм с наметало.

Четете още: Моден сблъсък: Тилда Суинтън срещу Джиджи Хадид