48-годишната Дженифър Лопес смени шест тоалета по време на благотворителния концерт One Voice: Somos Live. Тя бе водеща на събитието, което набира средства за пострадалите от ураганите в няколко държави в Карибско море в последните месеци. Бляскавата церемония се проведе едновременно на две места -в Лос Анджелис и Маями. На телефоните, на които звъняха желаещите да помогнат отговаряха Ким Кардашиян и гаджето на Лопес Алекс Родригес. Лопес остана вярна на себе и не пропусна да покаже секси тяло в различни тоалети за радост на зрители и фотографи.



Според всеобщото мнение певицата бе най-зашеметяваща с бял гащеризон по тялото, в който дантелата не оставаше много на мъжкото въображение. Панталонът чарлстон, който обикновено не седи добре, буквално лепна на краката й.

Както изисква дрескодът на подобни официални мероприятие не бе пропусната класическата черна рокля с висока яка, в която се редуваха блестящи елементи и прозрачен тюл. Лопес облече и друга рокля, този път тъмноносиня с дантелени и блестящи акценти, като дълбока цепка откриваше целия ѝ ляв крак.



По-късно Дженифър се появи с дълга червена пола с кринолин и флорален принт, а черно коланче даваше плавен преход към асимертичната горна част по тялото с едно голо рамо, което лансират доста световни дизайнери напоследък.


За изпълнението си на сцената Лопес бе с бляскав тоалет с високи чизми, които покриваха коленете ѝ. След това ни пренесе на карнавала в Рио, като излезе на сцената с костюм с пера.
На сцената освен латинодивата пяха още Рики Мартин, Деми Ловато, Колплей, Гуен Стефани. Още в края на септември Дженифър дари 1 милион долара в помощ на пострадалите от унищожителната буря в Пуерто Рико. Тя е родена в Ню Йорк, но майка и баща й са от опустошената от урагана „Мария” карибска държава.

Четете още: Джей Ло стана на 48 в секси рокля