Седмицата на модата в Миално е в разгара си, а изящната Джиджи Хадид е в центъра на вниманието.

Красавицата несъмнено е най-търсеният модел от дизайнерите, представящи колекциите си в рамките на форума. Затова и Джиджи има доста натоварен работен график през последните няколко дни. Само за няколко часа тя дефилира за Fendi, Max Mara и Moschino.

Именно в разходката си по котешката пътека за последния бранд Хадид бе издокарана като булка. Не просто булка, а доста секси младоженка.

View post on Instagram
 

Джиджи привлече всички погледи към себе си с мини бяла тюлена рокля и пищен воал, изработен от същата материя. В ръцете си красавицата носеше букет, а роклята ѝ допълваше ефектен чорапогащник.

"Джиджи Хадид показа колко красива булка ще е. Зейн Малик да не губи време", гласеше един от коментарите в социалните мрежи, обобщаващ възхищението на онлайн обществеността от приказната визия на модела.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Припомняме ви, че през пролетта Джиджи и певецът Зейн Малик се разделиха. Но само няколко месеца по-късно, в началото на юни, те отново се събраха. Медиите дори твърдят, че Зейн е продал дома си в Лондон, за да се премести в Ню Йорк и да може да е по-близо до любимата си.

View post on Instagram