Днес ще се спрем на две от най-горещите брюнетки в Холивуд – Кейт Бекинсейл и Джесика Бийл.

Брюнетката като цяло, винаги е била образ на изкусителката – от митологията до „тъмнокосата девойка“ в сонетите на Шекспир. Дамите с такъв цвят коса имат опасен чар и особена аура около себе си.

Вчера се състоя премиерата на лентата „Total Recall” („Зов за Завръщане”) в Холивуд. И разбира се, звездите се показаха в целия си блясък… А двете главни героини блеснаха, всяка по свой начин.

Нека се спрем първо на актрисата Кейт Бекинсейл, чиито стил в повечето случаи е изчистен, изискан и с внимание към детайла. Но това не означава, че тя не обича да експериментира с по-нетипични за нея цветове и рокли.

39-годишната звезда заинтригува фотографи и фенове, появявайки се в страхотна рокля с принт, имитиращ змийска украска от пролетно-лятната колекция на Armani Privé.

Дрехата обгръщаше финото тяло на Кейт по много сексапилен и едновременно с това елегантен начин, оставяйки едното рамо на актрисата голо.

Тя бе допълнила цялостната визия с бижута Lorraine Schwartz и черни, сатенени обувки Brian Atwood.

Пъстрите очи на актрисата още повече изпъкваха на фона на зелените нюанси на дрехата.

Чаровна и стилна – Кейт демонстрира класа и несравнима харизма!

Вече писахме за две от визиите на Джесика Бийл по време на премиерите на лентата, които ни направиха по-силно впечатление от тези на Кейт. Но този път и двете дами ни грабнаха вниманието!

Годеницата на Джъстин Тимбърлейк заложи на кукленска визия, която се състоеше от приказна рокля в розово от есенната котюр колекцията на модна марка Christian Dior за 2012-а.

29-годишната красавица бе заложила на дреха, която ясно подчертаваше мускулестата й и стегната фигура.

Бижутата, които красяха врата и ушите й бяха дело на Tom Binns, а обувките с остър връх, които са тотален хит сред звездите – на Louis Vuitton.

И двете актриси притежават опасен чар, но коя визия ви допада най-много?

Любопитни сме да разберем от вашите коментари или като гласувате в нашата анкета по-долу!