Автор
Woman.bg

Една сватба, Мини Купър и британска мъгливост

Фотографката Джесика Клейър подарява тази прекрасна брачна фотосесия на всички, за които кралското пищно събитие е дошло в повече.

В сянката на сватбата на Уилям и Кейт, някъде в Лейк Дистрикт е заснет един импровизиран брачен ден.

Национален парк Лейк Дистрикт е една от най-суровите курортни зони във Великобритания. В нея дотолкова ценят краткия период без дъждове, че един от местните хотели е готов да плати сумата от 100 лири стерлинги, ако по това време на летния сезон завали дъжд.



Обичайният съвет към туристите, отправили се към езерната област, е да бъдат подготвени за дъжд, като паркът може да се похвали с най-обилните средногодишни валежи в цяла Англия. В близкото селище Стоунтуейт дори има мемориална плоча с надписа „В памет на слънчевия ден”.

Булката е облечена във винтидж бяла рокля, в красивата й ретро прическа се червенее тънка лента, а черешката на тази семпла визия е страхотно синьо палто, отново закупено от винтидж магазин.

Тази сватба може да е плод на творческо въображение и фотографски умения, но пък може да вдъхнови по-нестандартни двойка за най-важния ден от живота им.

Малко сладки, чай и захарни пръчици за вкус...