Тазгодишният международен кинофестивал в Торонто събра на едно място не само най-известните имена от света на развлекателния бизнес, но и най-изящните творения на съвременните дизайнерски къщи.

Въпреки че, лъскавото събитие бе пълно с прелестни звездни дами тези, които наистина покориха сърцата на всички модни критици и присъстващи бяха двете красиви и талантливи актриси – Кейт Хъдсън и Джулиан Мур – всяка, от които блестеше във великолепна дълга до земята рокля от Alexander McQueen.

В рамките на фестивала бе показан най-новият филм с участието на червенокосата чаровница Джулиан Мур - "What Maisie Knew".

Холивудската лента е адаптирана по романа на Хенри Джеймс и разказва историята на малко момиче, чийто родители са по средата на тежък развод.

За появата си на червения килим харизматичната знаменитост бе подбрала елегантна черна рокля от Alexander McQueen.

Стилната дреха, която фино подчертаваше стройната фигура на звездата, бе с дължина до под коляното, дълъг ръкав и дълбоко деколте.

Черни токчета от Christian Louboutin, чанта в същия цвят с бронзов детайл от Alexander McQueen, ефектни бижута и свободно пусната коса завършваха ослепителната визия на талантливата 52-годишна дама.

По време на светското събитие в Торонто бе показана и лентата на индийския режисьор Мира Наир - "Фундаменталист въпреки волята си".

Филмът е адаптирана по книга на писателя Мохсин Хамид и описва драматичната история на млад мъж, разкъсван между американската си мечта и пакистанските си корени.

Кинопродукцията е с участието на Риз Ахмед, Кейт Хъдсън, Наоми Уотс, Кийфър Съдърланд и Лив Шрайбър.

На червения килим вечно усмихнатата и позитивна Кейт блесна със зашеметяваща визия, включваща великолепна дълга до земята рокля.

Въпросната дреха е дело на Alexander McQueen и се откроява с бял цвят, дълъг ръкав и сребрист акцент в горната част.

Вталената кройка на тоалета и цепката в предната му част не само загатваха за фината фигура на актрисата, но и й придаваха много шик излъчване.

Бели обувки на висок ток, малка чантичка от Alexander McQueen и бижута от Tiffany & Co допълваха прелестната визия на Кейт.