Автор
Woman.bg

Ексклузивно от модния подиум: Тенденции пролет-лято 2015

Предлагаме ти място на първия ред на най-горещите модни шоута и за теб сме събрали най-хитовите тенденции на периода пролет-лято 2015 година!

Синьо безвремие
Синьото във всичките му вариации, най-вече тъмно синьото е изключително модерно през този сезон. Избери дреха с изчистен силует и форма, за да може този цвят да изпъква по-добре.

Като испанска seniorita
Модният гигант Dolce&Gabanna залага на тази комбинация в моделите си, което напомня за испански стил и чар. Отива на всякакъв цвят коса и кожа, и е подходящ както за рокли, така и за ризи.

Дребни квадратчета
Дребните квадратчета имат своя чар, тъй като не са толкова ангажиращи както големите такива. Костюм или пола в подобен мотив са изключително актуални.

Oще по темата четете тук: Cool Гуен

Изрезки на талията
Подобно на преди две години, тенденцията за пролет-лято 2015-та година включва изрезки на определени места на роклята. Създава се особено чувство за геометрична зависимост и разчупеност от традицията.

Още по темата четете тук: Испанска новела на страниците на Vogue

Прозрачни вечерни поли
Прозрачните поли и рокли отдавна са тенденция, която звездите обичат. Когато стане дума обаче за вечерни тоалети, това е абсолютният хит. Така например една пола – дълга или със средна дължина с прозрачен елемент ще внесе свежест в твоята визия. Не е задължително това да изглежда предизвикателно – зависи от плата и десена на роклята или полата, както и зоните, в които е прозрачна.