Има някои елементи от бельото, които могат да „подправят” страстите с много еротика, женственост и съблазън.

Те, разбира се, не са удобни за ежедневно ползване и именно затова ще ги наречем 5-те извънредни, но задължителни придобивки в колекцията бельо.

Повдигащ сутиен

Наричат ги още сутиени-балкони, защото повдигат гърдите по-уникален начин и разкриват невероятно секси гледка към бюста. Освен това, държат гърдите „на място” и няма опасност те да излезнат извън чашките.

*Тези сутиени са задължителен аксесоар в кабаретните костюми.

Прашки

Почти всяка съвременна жена носи прашки, макар всички да знаем, че те са опасно бельо, което може да доведе до неприятни гинекологични заболявания.

Но сексапилът, който придават на дамските задни части е неповторим. Поне според мъжете.

Корсет

Нежният щит на жената, който очертава талията и повдига бюста.

Има и корсети, които стигат до средата и дори до под дупето и тяхно основно придмство е, че могат до оформят съвършена фигура. Но се досещате, че такъв тип бельо си струва да бъде облечено само, ако не ви се налага да се вдижите много-много.

Колан за жартиери

Чорапите с жартиери в съчетание с колан за жартиери са превъплъщение на еротиката. Може да изглежда натруфено и неудобно, но със сигурност е перфектният завършек на едно секси бельо, готово да бъде свалено…

Чорапи с жартиери

Единственото, което можем да кажем по повод тях е, че никога не бива да забравями да ги съчетаем с елегантна висока обувка. Другото говори само за себе си.