Автор
Woman.bg

Есил Дюран показа своите бански на Summer Fashion Weekend 2019

Почитателите на Есил Дюран я видяха в ново амплоа - на дизайнер. Певицата впечатли с бутикови модели бански по време на втората вечер от модното събитие на лято 2019 - Summer Fashion Weekend в Свети Влас. С музикално изпълнение и екстравагантна секси визия изпълнителката откри вечерта с колекция женствени модели бански. "Lady Bulgaria Земя 2011" Мадлен Иванова беше перлата в короната на ревюто на Дюран.


Нежни и женствени, моделите впечатлиха отново с визиите си, дело на коафьорите на Balmain Paris Hair Couture, представителите за България на Selena ES. Гримът бе на френския бранд Guerlain.
Sena Design превърна модния подиум в райска градина, а моделите на "Ивет Фешън" дефилираха с цветните плажни облекла на марката и корони от цветя на главите.


За музикалното настроение през втората вечер се погрижи поп певецът Георги Дюлгеров. Събитието продължи с ревю на Karam Daya, който представи ексклузивна колекция с най-атрактивни вдъхновения на бранда.

Виктория Кръстева и нейната марка Victoria K потопиха гостите в нежната атмосфера на своя летен шик.

Удобни и красиви, облеклата представиха една неподражаема женственост. Вечерта завърши с колекция висша мода от MiraVision.