Автор
Woman.bg

Ето какви ще са модерните цветове през студените месеци

Астрономическата есен настъпи и ние вече сме в трескаво търсене на визии, с които да отпразнуваме пристигането на любимия сезон по родните ширини.

Има редица дрехи и аксесоари, които искаме да си набавим за есенния гардероб, но в какви цветове да бъдат те, за да сме в крак с модата?

Ако и вие си задавате този въпрос, в следващите редове може да видите кои ще са цветовете на предстоящия сезон. Те са селектирани от анализаторите на компанията Pantone Color Institute, която, базирайки се на модата в киното и изкуството, създава палитра от подходящи нюанси за дрехите и аксесоарите за идните студени дни.

GRENADINE

Този топъл и наситен цвят представлява смесица от цитрусови нотки и нюанси на червени плодове. Идеален е за дами със светла кожа като на Анджелина Джоли. А относно комбинирането му – добре се съчетава с наситено синьо и със сиво. За разкош прибавете и някое златно или жълто бижу.



TAWNY PORT


Този цвят е по средата между бордо и тъмно кафяво и е точният избор за жени с кехлибарена кожа като Блейк Лайвли.



BALLET SLIPPER

Този, излъчващ нежност и женственост, цвят също е сред хитовите за есен-зима 2017. Модните експерти съветват да го включите във визиите си или посредством тоалет в този тон, или чрез аксесоар, а също така да го комбинирате със сребристо.



BUTTERUM

Цвят, излъчващ топлина, който е идеален за червенокоси дами като Джесика Частейн. А ние макар и да не сме такива, вече си мечатем за палто, решено в този тон.



NAVY PEONY

Това синьо подхожда както на смугли дами ала-Салма Хайек, така и на блондинки. За есента добре се съчетава с бордо и лилаво.



NEUTRAL GRAY

Цветът изглежда красиво във всяка материя от сатен до кашмир. Добър избор е за жени с хладна и деликатна кожа като Даян Крюгер, Кейт Мос или Лара Стоун.



SHADED SPRUCE

Това е особен нюанс на бензиново синьо, който изглежда приказно със златни нюанси или с коралово. Отива на почти всички типове кожа, но е подходящ най-вече за жени с кехлибарен тен като на Елизабет Каналис.



GOLDEN LIME

Цвят, съчетаващ се умело с патладжанено лилаво и с всички златни нюанси.



MARINA

Тон, който подхожда на дами с топъл цвят на кожата, с руса или червена коса. Относно комбинирането му с дрехи и аксесоари - изглежда страхотно с всички оранжеви нюанси.



AUTUMN MAPLE

Несъмнено цветът от палитрата на Pantone, който най-много отива на есента. Нямаме търпение да отпразнуваме пристигането на студените дни с дрехи, решени в този топъл тон.