Ето на какви рокли заложиха героините от 'Сексът и градът'

09 декември 2021 | 15:19
1163
1
Снимки: Getty Images
1

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис приковаха погледите на премиерата на продължението на “Сексът и градът” - “И просто ей така” с ефектни тоалети. Роклите и на трите дами се отличиха с елегантност и финес, а всяка от тях бе съобразена със стила на съответната героиня от любимия сериал.

56-годишната Паркър заложи на стилна сива рокля Oscar de la Renta без презрамки, с розов тюл под полите. Косата на актрисата, която се превъплъщава в ролята на Кари Брадшоу, бе прибрана в стегнат кок, а тънка, сива пелерина покриваше раменете и ръцете й.

Синтия Никсън

За премиерата в Ню Йорк 55-годишната Синтия избра рокля на Кристофър Джон Роджърс в ярък, оранжев цвят, а Кристин Дейвис бе пременена в класическа рокля на Джейсън Ву в морско синьо.

Кристин Дейвис

Най-много като че ли се хареса тоалетът на Сара Джесика Паркър, в който умело са съчетани коприна, шифон и ръчна бродерия. Роклята определено затвърждава имиджа на модна икона на героинята на Паркър - Кари Брадшоу.

Още по темата

Коментари

1 Катран
  09 декември 2021 | 16:43 отговор
 

Че баба Яга паркър е била на 56 години е па годините въобще не му личат. Ама водещата на предаването "тази сутрин" по бТВ малко повеке мяза на баба Яга, че носо му стърчи повеке от носо на катран.

 
 
Катран
09 декември 2021 | 16:44

Па са се досетих за мис нос от 2017г.

Добави Коментар

Най-четени