Днес решихме отново да надникнем в Холивуд и по-скоро в гардероба на Джесика Алба, чийто стил си струва да следим, както на червения килим, така и в ежедневието.

Чаровната актриса и майка на две дечица е заложила на един стил за ежедневието си, в който всичко е изпипано и всяко нещо е точно на мястото си.

В топлите дни обичаше да залага на така актуалните за сезона макси рокли и поли. Най-често тя бе засичана с такива дрехи в кафяви, сиви и бели нюанси или такива с интересна щампа, които идеално подхождаха на кестенявата й коса.

А в студените есенни дни тя обича да се разхожда из града със сако или пончо, комбинирани с шалове. Изчистените линии и универсални цветове ги правят перфектния избор за разходка със семейството.

Една от най-красивите жени в Холивуд, която все още твърди, че се бори с излишните килограми, които бе натрупала по време на втората си бременност, предпочита по-широките дрехи, които не описват фигурата й. По този начин тя се чувствала по-комфортно и свободно, сподели в интервю.

Тя призна, че често се изкушава от сладкиши и пържени деликатеси. Самата тя казва: „Аз ям пържени храни, оставам до късно вечер и ям десерти, защото работя до късно. Но предпочитам след като сложа дъщерите си да спят, да си налея чаша червено вино и след това да потренирам.“

Стилът на Джесика е елегантен по женски и небрежен по момичешки.