Автор
Woman.bg

Флористът на Меган Маркъл създаде бранд за украшения за коса

След сватбата си с принц Хари, Меган Маркъл бързо се превърна в народна любимка. Всички млади момичета искат да приличат на нея - оттук и морето от статии за нейния стил, любимата ѝ козметика и диети. Сигурни сме, че вече смятате, че знаете за нея всичко и едва ли е възможно да научите още нещо за Меган. Но не бързайте да правите изводи. Флористът на Меган Маркъл, която направи цветната украса за най-обсъжданата сватба миналата година, пусна своя собствена марка за коса. И разбира се, Меган вече има тези аксесоари.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 



Основният елемент върху фибите и лентите за глава, създадени от Филипа Кредък, са цветята: анемони, хортензии и астри. Някои от тях се вписват идеално в ежедневния гардероб, а други са по-скоро направени за специални случаи: церемониални балове и костюмирани партита.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Най-новата колекция е вдъхновена от английските провинциални градини и цветните им лехи, пълни с хортензии, далии, рози и деликатни цветове от овощните дървета. Ръчно изработените изкуствени цветя и зеленина се отличават с това, че предават поразително чувство за реализъм.

Безспорно романтичната колекция от пролетни аксесоари е истинско визуално пиршество, което си има и своята цена...
Ежедневните фиби и диадеми са около 150 паунда, а дизайнерските красоти за глава могат да достигнат до впечатляващите 1600 паунда. Всички цветя са направени в Лондон на ръка от естествени тъкани: коприна, лен и памук. Колекцията вече е достъпна онлайн.