Автор
Woman.bg

Гаф: Меган Маркъл се появи с рокля с етикет

Никоя дама не е застрахована от моден гаф. Това нагледно доказа херцогинята на Съсекс Меган, която въпреки екипа от стилисти, грижещи се за визията ѝ, се разписа с модна грешка по време на визитата си с принц Хари в Тонга.

Изящната 37-годишна бъдеща майка кацна заедно с половинката си на летището в столицата Нукуалофа след 90-минутен полет от Фиджи, облечена в червена миди рокля, хванала любимия си под ръка. С приветлива усмивка и бременно коремче, леко очертаващо се под елегантната дреха, бившата актриса и настояща кралска особа бе истинска наслада за очите. Несъмнено по адрес на облика ѝ щяха да се сипят само похвали, ако не бе малката подробност, че от червената ѝ дреха висеше етикетът с цената.

От него се разбира както, че красивият тоалет, съчетан с черен клъч от Christian Dior и обувки на ток от Manolo Blahnik, може да бъде върнат, само ако етикетът не е отстранен от него, така и цената му - 765 лева.

Четете още: Меган, ти си бременна, не си болна



"Този път Меган е била скромна", бе един от коментарите под една от многобройните снимки из интернет пространството, запечатали подаващия се етикет от роклята на Маркъл.

Този коментар навярно е продиктуван от скорошно разкритие, че само за два месеца херцогинята на Съсекс е похарчила сума, равняваща се 340 000 лева, за дрехи и аксесоари.

За сравнение Кейт е похарчила 260 000 лева за тоалети за цялата година, разкриват от "Дейли Мейл". От медията допълват, че ако новата снаха на Елизабет II продължава да пръска пари по гардероба си със същите темпове, до края на годината тя ще е дала около 2 200 000 лева.