Автор
Woman.bg

Голите бедра на Бионсе подлудиха от ревност Джей Зи

Бионсе винаги е била дръзка по стилен начин и дори, когато се появи с рокля с цепка до кръста, това не е пошла постъпка, а следващият моден тренд. Когато си кралицата на r'n'b музиката и излъчваш подобна харизма, имаш право да покажеш повече плът, без да бъдеш осъждана. Точно това направи Бионсе на рождения ден на колегата си Пи Диди. На партито гласовитата дама се появи с дълга кадифена черна рокля със сребристи флорални елементи.

Тоалетът, макар и елегантен, бе изключително секси, защото разкриваше щедро стегнатите крака на певицата. Също така очертаваше женствената ѝ талия. Визията бе допълнена с шикозни тъмни очила, черни сандали и сребърен клъч.

View post on Instagram
 


Парещо привлекателният вид на Бионсе предизвика много господа да се загледат по нея, което според очевидци е събудило ревността на любимия ѝ Джей Зи. Той дори си позволил да посегне на мъж, който е понечил да снима певицата, докато се забавлява в ритъма на музиката и изтръгнал телефона от ръцете на ухажора.

Самата Бионсе сподели снимки с предизвикателния тоалет в Инстаграм вчера. Съвсем очаквано, публикациите ѝ събраха милиони харесвания и коментари, изразяващи възхищение.

Вие мислите ли, че роклята е твърде дръзка?

View post on Instagram
 

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци.

Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.