Голямата любов на Камен Во покори сърцето на Париж. Сравниха я с Караваджо! (снимки)

Голямата любов на актьора Камен Воденичаров от близкото минало направи неистов фурор в Париж. Бившият топ модел Елина Кешишева засне последната световна кампания на Диор и накара целият моден свят да заговори за нея!

Вече 20 години Кешишева гради успешна кариера като фотограф, а последният ѝ голям удар идва с пролетно-лятна кампания на френската модна къща.


Кадрите на талантливата нашенка обиколиха най-големите световни модни форуми и сайтове и остави критици и модни корифеи без думи. Заинтригувани от работата на българката, експерти дори сравниха творбите на Елина с картините на италианския художник Караваджо. Артистът е бил новатор за времето си и е оставил незаличима следа върху бароковата живопис. Известен е най-вече с това, че е използвал светлосенките, за да пресъздаде изображенията си върху платното.

View post on Instagram
 


От Dior споделят, че чрез тази кампания искат да покажат големите постижения на изкуството в различните негови форми - от Вирджиния Улф до колажите на Лучия Маркучи, от които е вдъхновена и част от колекция на модната къща за 2021 г.

Още в края на 90-те Елина Кешишева заминава за Париж, където в началото работи като модел, но не след дълго застава от другата страна на камерата и нейни фотосесии са публикувани в престижни модни издания като Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire и др. Пред обектива ѝ за заставали редица знаменитости като Даян Крюгер, Eйми Уайнхаус, Ник Кейв, Фарел Уилямс и Анди Макдауъл.

С Камен Воденичаров Кешишева има красив любовен романс в зората на демокрацията. "Това е най-романтичната ми връзка. Сега взаимоотношенията ни са много добри, тя има една прекрасна дъщеря от нейния съпруг, но се раздели с него", сподели преди време актьорът.

View post on Instagram
 

"Когато имам възможност, ходя до Париж, където тя живее. Имаше един период, в който не се бяхме виждали, всеки имаше свои си задачи. Но през последните няколко години се виждаме по-често и аз доста по-често пътувам до Франция", добави тогава Воденичаров, признавайки, че Елина има специално място в сърцето му.

Четете още: Как да носим основните цветове за 2021-ва според Pantone