Автор
Woman.bg

Гуинет Полтроу продава свещ, която ухае на най-милото ѝ

За последно видяхме Гуинет Полтроу на червения килим по време на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“ 2020 преди броени дни.

На тях 47-годишната актриса привлече погледите не толкова с номинацията си, колкото с екстравагантния си тоалет, който редица медийни критици оприличиха на... изпражнение.

Гуинет Полтроу

Седмица по-късно звездата е на път да предизвика нова вълна на присмех и подигравки. Става дума за последния артикул към бранда на Полтроу Goop, представляващ ароматна свещ. Това, което скандализира на пръв поглед, е неговото име This Smells Like My Vagina.

View post on Instagram
 

Преводът е излишен, но по-интересното в случая е, че въпросната серия свещи е предизвикала огромен интерес към закупуването им.

А сега се успокойте! Свещта не мирише на женски гениталии, както името подвежда. Явно актрисата знае на какво да заложи, прибягвайки до въпросния рекламен трик и резултатът го доказва – в момента продуктът е разпродаден независимо от стряскащата цена за брой – 75 долара! Очевидно атрактивното име си е свършило добре работата.

Разбира се, не липсват и майтапи по адрес на новия артикул на Гуинет в публичното пространство. Комикът Адам Рей се пошегува в социалните мрежи, че актьорът Дуейн Джонсън трябва също да сътвори ароматни свещи, които да миришат на топките му.

Скалата пък не му остана длъжен и се включи в закачката с отговора, че се е отказал от изкусителната идея за свещи и се е спрял на шампоан.


Дуейн Джонсън

Четете още: Да паднеш от смях! Оприличиха Кейт Бланшет на лампа (Снимки)