Джесика Алба е една от любимите ни известни личности. Тя е талантлива, стилна, красива, усмихната, любяща съпруга и грижовна майка на две момиченца. Независимо с какво се е захванала, Джесика прави всичко с любов и позитивна нагласа.

Тя е от звездните майки, които залагат на удобни и небрежни тоалети за ежедневието и на по-изискани и женствени тоалети за светски изяви.

На вчерашното събитие „Metro City Fashion Show“ красавицата бе побрала интересен тоалет, смесица между рок-шик и доза романтика.

Четете още: Джесика Алба по прозиращ бански (снимка)

33-годишната звезда бе заложила на черна кожена пола с висока талия и миди дължина в комбинация с флорален къс топ.

Елегантните обувки на висок ток правят визията на Джесика завършена и още по-стилна.

Алба борави умело с всякакви модни стилове - винтидж, рок, бляскав, женствен, момчешки, и това личи по гардероба й, който изобилства най-вече от обувки и други аксесоари.

Джесика е от дамите, чиито стил винаги се е харесвал както на почитатели, така и на критици. Най-важното за нея е облеклото да пасва идеално на фигурата й и да я кара да се чувства перфектно в кожата си.

„Няма правила, всичко е субективно и най-важното „правило“ е да се забавлявате и да носите дрехите си с удоволствие и настроение“, споделя вечно усмихнатата актриса.

Харесва ли ви цялостната визия на Джесика Алба?

Четете още: Ефектните обувки на Джесика Алба

Следете блога "Да се изгубиш... в Рим!" - едно бягство във Вечния град, посветено на свободния избор, удоволствието и вдъхновението!