Автор
Пепа Попова - Пепита

Хари Стайлс — първият мъж на корицата на Vogue Америка

През обектива на Тайлър Мичъл, 26-годишният британски певец и актьор Хари Стайлс стана първият мъж в историята, който украси корицата на американския Vogue.

View post on Instagram
 

Хари Стайлс озари музикалната сцена през 2010 г., когато стана член на популярната група One Direction. След това момчешката група, състояща се от петима членове - Хари, Зейн, Лиъм, Луис и Найл, стана не само една от най- популярни в родната им Великобритания, но и по целия свят. Сравняваха ги с Backstreet Boys и дори с The Beatles. През 2015 г. Зейн Малик напусна групата, а по-късно и останалите решиха да си вземат почивка. Тогава започна соловата кариера на Стайлс. Момчето не само атакува нов музикален жанр и се пробва в киното, но и промени стила си.
За еволюцията на стила на Хари Стайлс през годините може много да се говори. Ако по времето на One Direction се координираха цветове и се залагаше на чаровен по момчешки стайлинг, то от 2017-та насам визията на Хари изглежда по напълно различен начин. Перфектни костюми, много блясък, закачливо идиотски дължини и кройки, и всичко това "облечено" в жестоко осезаемата увереност, която той излъчва... Именно това кара младежа да изглежда секси. Много секси. След всичко, което показа през годините, никак не ни изнендава, че именно той се превръща в първия мъж, изгрял върху корицата на Vogue Америка.

View post on Instagram
 

Ето какво разкри Хари пред читателите на модната библия:

Стайлс медитира два пъти на ден, за да поддържа психическото си здраве.
„Медитацията преобърна живота ми. Много спокойно и леко. Просто сега живея за момента. Мисля, че медитацията ме научи да се наслаждавам на случващото се в момента. Дори само да пия кафе, да ям, да общувам с приятели ... Животът ми стана по-спокоен, мисля, че има положителен ефект върху психиката. "

Дебютната му роля е на църковна мишка в детска продукция
„Бях малко дете и трябваше да нося чорапогащи за ролята. Спомням си, че ми се стори налудничаво да слагам чорапогащи. Може би от този момент всичко започна да се върти, да се върти! "

Той с умиление си спомня за годините си в One Direction, казвайки, че благодарение на групата се е превърнал в това, което е днес.
„Обичам това време. Всичко беше ново, опитвах се да науча колкото се може повече. Исках да попия цялото това преживяване ... Може би затова обичам да пътувам толкова много - когато пътувате, вие също поглъщате информация като гъба. "

View post on Instagram
 

Хари мечтае да живее в Токио
„Това е уважителен, тих, спокоен град. Всеки път, когато отида там, ми харесва толкова много. "

Стайлс има сценична треска в началото на кариерата си.
„Мислех, че нещо ще се обърка. От друга страна, имам голям късмет с феновете. Те не пестят емоциите си: всеки път, когато дойдат на мой концерт, те ми дават всичките си чувства. И от това се ражда невероятна атмосфера. Пълна с любов и приемане. "

В процеса на създаването на втория си албум той трябва да стане "безстрашен"
„Опитах се да намеря себе си, да разбера какъв солов изпълнител ще бъда, когато работих върху първата плоча. С втория албум беше по-различно. Пуснах страха. Страхът от грешки. И почувствах истинска радост и свобода. Струва ми се, че в музиката е много важно да не се тъпче на едно място. Погледнете Дейвид Бауи и неговия Ziggy Stardust или Бийтълс - тяхното безстрашие вдъхновява. "

View post on Instagram
 

Хари вярва в кармата
„2020 г. е време да си вярвате, да се научите да слушате и чувате, да откривате нови неща. Опитвам се да чета повече, да се образовам, за да мога след 20 години да продължа да правя правилното нещо. Вярвам в кармата и вярвам, че сега всички трябва да станем малко по-мили и по-търпеливи. "

Стайлс е фен на дамската мода
„Понякога влизам в магазин и осъзнавам, че се възхищавам на дамските дрехи - това е невероятно. Така е и в живота - изграждайки всякакви бариери, в крайна сметка ограничавате само себе си. Дрехите носят радост. Никога не съм мислил за значението им, нещата просто стават част от творческия процес. "

View post on Instagram
 

Пищният, понякога предизвикателен стил на Стайлс е вдъхновен от музикалните икони от миналото.
„Моите идоли - Принс, Дейвид Бауи, Елвис Пресли, Фреди Меркюри и Елтън Джон - са истински шоумени. Като дете бях смаян от техния стил. Сега сам си слагам нещо крещящо и не ми се струва, че съм полудял. Мисля, че ако намерите нещо, в което да се чувствате комфортно и cool, то тогава това нещо се превръща в един вид костюм на супергерой за вас. "

View post on Instagram
 

Основният урок на 2020 г. е разбирането какво е щастие.
„По време на самоизолацията разбрах какво ме прави наистина щастлив. Наистина просто обичам да съм с приятели. Това е основният урок, който научих. "

View post on Instagram
 

По материали на Vogue.