Хари Стайлс позира с корсет, пола и цилиндър и доказва, че е модна звезда

21 ноември 2021 | 08:33
4069
0
Колаж: Instagram
0

27-годишният Хари Стайлс очевидно е една от онези звезди, които са готови за модни експерименти и които без проблеми разбиват и най-големите прегради и стени по отношение на стила и облеклото.
Миналата година той стана първият мъж на корицата на Vogue и се появи там с рокля, тази година на Хелоуин впечатли всички с образа си на Дороти от „Магьосникът от Оз“. А сега с новата си фотосесия за Dazed надминава всичко до момента. Певецът отново пробва голямо разнообразие от тоалети. От архивния вълнен костюм с пола на Jean Paul Gaultier до корсета на John Galliano, от glam rock Gucci визията до психеделичната геометрия на Prada, от магьосника в пелерина Balenciaga до класическия американски филмов върху мотоциклет – галерията със снимки се оказа доста впечатляваща.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dazed (@dazed)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles


"Забавно е, защото не мисля за себе си като за модна икона", - скромно отбелязва Хари, който обаче спокойно може да се нарече един от основните посланици на андрогинната мода.
Да се пробва в нещо ново обаче явно му харесва. Стайлс, който днес е добре познат на всички като актьор, призна, че обича да предизвиква себе си по отношение на кариерата си.

"Обичам да предизвиквам себе си и да правя нещо необичайно, а киното определено е това, което е най-отдалечено от зоната ми на комфорт. Идвам от музиката и до известна степен съм в зоната си на комфорт там. Но аз съм нов в киното. Имам чувството, че съм научил много и че много имам да уча... Целият живот е училище", – казва Стайлс.

Тук е мястото да припомним, че той вече има роли във филмите "Дюнкерк" и "Вечните". Очаква се скоро да излязат филмите "Моят полицай" и "Не се притеснявай, скъпа". По време на снимките на последния тръгнаха слухове за романс на Стайлс с Оливия Уайлд, която режисира филма. Но самият Хари не е привърженик да коментира личния си живот.

Винаги съм се опитвал да разделя личния си живот от работата, – призна певицата.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dazed (@dazed)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dazed (@dazed)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dazed (@dazed)


 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени