Хипнотизиращо платно от сияйна, многоизмерна и светеща красота: Doja Cat в Schiaparelli

24 януари 2023 | 17:05
2508
0
Getty Images/Instagram
0

Седмицата на модата в Париж започна със зашеметяващ визуален спектакъл от Schiaparelli. Даниел Роузбери успя по безапелационен начин, точно както правеше самата Елза Скиапарели, буквално да ни отвее главите с новото си шоу. Вдъхновено от „Ад“ на Данте Алигиери в него се включиха супермоделите Шалом Харлоу, Ирина Шейк и Наоми Кембъл. Те дефилраха по модния подиум във визии, украсени с животински глави, направени от пяна. Изключителният последовател на великата бунтарка Елза заложи традиционно на сюрреализма, като възкреси отново характерните позлатени лица с блестяща бронзово-златна боя за лице, размивайки границите между реални тела и неодушевени предмети.
Резултатът е хипнотизиращо платно от сияйна, многоизмерна и светеща красота“, каза гримьорът Пат Макграт.

 

 

И то каква красота – достатъчно е просто да погледнем няколко снимки на Doja Cat, коато бе превърната от Макграт в жива скулптура. Гримьорката и нейният екип бяха украсили певицата с пурпурни кристали Swarovski за „блестящ, искрящ и хипнотизиращ външен вид“.

 

 


Сътрудничеството с несравнимо талантливите Doja Cat и Даниел Розбери бе абсолютно удоволствие“, каза Макграт. „Нейното търпение и отдаденост, докато седеше с екипа ми и мен в продължение на четири часа и 58 минути, за да постигнем творението, покрито с над 30 000 ръчно апликирани кристала Сваровски, беше наистина вдъхновяващо.

За постигането на този тотално хинпотизиращ външен вид помогна и легендарният фризьор Гуидо Палау, който заложи на коса с мокър ефект, за да не отвлича вниманието от силуетите на колекцията, добавяйки златни нотки тук и там за скулптурен ефект.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fashionable (@babyone777)

 

 

Струва си да се насладим на безграничното въобръжение на Даниел Роузбери с следващите кадри...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timeless (@timelessmagg)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @materialgurlaesthetic

Коментари

Добави Коментар