Автор
Woman.bg

H&M Studio представя магически реализъм за сезон Есен-Зима 2019

H&M Studio вдига завесата на есенната колекция „Магически реализъм“, подправена с настроение и отличителна женствена духовност. Фотографиите са заснети на фона на пълните с енергия улици на Ню Иорк, а екипът включва фотографа Крисчън Макдоналд, стилиста Людивин Поаблан, която е и консултант в дизаина, както и моделът Адут Акеч. Колекцията е комбинация между изящни елементи, копринени рокли и вълнени пуловери. У нас H&M Studio ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и онлаин от 5 септември.

Създадена да бъде устойчива във времето, колекцията дава сила на женската аудитория да експериментира в облеклото си и поставя начало на една нова ера на уверената жена. Ключовите артикули са палто със строг силует, вълнен костюм с вталено сако, кожен панталон, подплатен обемен елек, елегантна блуза от памук и вискоза, ботуш над коляното и ефирна рокля от рециклиран полиестер.

Цветовата палитра се състои от есенни кафяви и зелени нюанси с лек акцент от ярко червено и жълто, заедно с причудливи десени, вдъхновени от магнитните полета.
Вдъхновихме се да открием магичното във всекидневието. В търсенето на устоичиви във времето модели с лек духовен елемент създадохме всеки артикул от колекцията така, че да вдъхновим модерната жена. Има толкова много класически облекла в колекцията, които могат да бъдат комбинирани както с официални дрехи, така и с артикули за ежедневието.“
Анджелика Гимборг, H&M Студио Дизаинер

„Колекцията е един празник на модерната жена. Тя е свободна, силна и отстояваща принципите си. Тя се облича за себе си и създава един микс от класически силуети с по-авангардни елементи. Избрахме да снимаме колекцията на фона на пълните с енергия улици на Ню Иорк, за да покажем неината свобода, сила и енергия.
Людивин Поаблан, стилист и креативен консултант.

За H&M Studio
H&M Studio е наи-напредничавото модно предложение от H&M. Разработена от дизаинерския екип на бранда в Стокхолм, лимитираната колекция се представя два пъти в годината – през пролетта и есента.