Случвало ли ви се е да отидете на парти и случайно да се полеете, което да съсипе иначе бляскавата ви визия? Пригтовяли сте се часове наред, сложили сте новата си рокля и онези изключително елегантни обувки, а изведнъж някой просто минава и вече сте принудени да си ходите със симпатично петно. Спокойно и на кралските особи им се случва и по специално на нашия фаворит – Меган Маркъл.



Преди дни бременната херцогиня бе с любимия си Хари на благотворителен фестивал в Роял Албърт Хол. Както винаги, американката беше изключително стилна и отново заложи на изискано черно палто, дело на Стела Маккартни, клъч и задължителните за нея островърхи високи обувки. Меган бе и с бежов чорапогащник, очевидно много по-светъл от цвета на кожата ѝ. Това е и една от причините в последните дни херцогинята на Съсекс да е толкова коментирана в социалните мрежи. А освен това на фокус е и едно петно, което засенчва изцяло прекрасната ѝ визия.

Предполагаме, че то е следствие от инцидент с питие, други пък допускат, че чорапогащникът ѝ е твърде бляскав. Въпреки това Меган приема гафа си с усмивка и гордо върви до своя принц.

Четете още: Принцесата, която наруши протокола