И това доживяхме: Карди Би се облече като папагал (снимки)

Карди Би е от звездите, които не се страхуват да поемат модни рискове. И определено го доказа с последната си поява на червения килим снощи.

Рапърката дръзна да се появи на бляскава изложба в Париж, посветена на Тиери Мюглер, която е част от Седмица на модата, в умопомрачителна червена рокля с огромни пера. Моделът на тоалета трудно може да бъде описан с думи, но в общи линии дизайнът е дълга до земята прилепнала рокля с пищно деколте, смели декорации, издържана във винено червено и изработена от пайети. Към нея Карди Би е добавила и наметало, което може да ви остави думи. Едва ли някога в историята сте виждали толкова големи пера, които не са на гурба на птица, а на човек. Общо взето - трудно ни беше да разпознаем кой се е сгушил в това пищно наметало.

View post on Instagram
 

И след като ви показахме кадри от вечерта, едва ли ще бъдете изненадани от факта, че 28-годишната звездна дама бе атракцията на събитието и всички погледи са били насочени към нея.

Но освен тоалетът, трябва да отбележим, че и гримът на изпълнителката е доста впечатляващ. Тя е заложила на дълги, изкуствени мигли и много блясък, като дори веждите ѝ са изрисувани в цвета на роклята и са декорирани с пайети. И поради липса на място за друга прическа, русата ѝ коса е прибрана на елегантен кок.

Акцентът на визията ѝ бе голяма огърлица от скъпоценни камъни, която се съчетава отлично с помпозния ѝ тоалет.

View post on Instagram
 

Трябва да отбележим, че певицата роди второто си дете едва преди три седмици, а вече изглежда просто перфектно.

Четете още: Как я харесвате повече: Меган като актриса, кралска особа или бизнесдама?