Автор
Пепа Попова - Пепита

Искате ли сако с автограф от Брад Пит?

Стилът на Брад Пит е харесван от много мъже по света. А любимите ни половинки тази пролет имат отлична възможност да повторят някои от лежерните летни визии на актьора с помощта на новата капсулна колекция на Brioni, направена в колаборация с него. Всъщност, Брад отдавна разчита за изявите си на червения килим на марката и е лице на Brioni от 2019 г. За модната къща обаче това е първо сътрудничество с посланик в подобен съвместен формат.

Колекцията BP Signature, проектирана по идея на Брад е в заглушени цветове и се състои от седем основни парчета: костюм, леко поло от кашмир с дълги ръкави, вълнено яке с апликации от коприна, късо палто, кадифен смокинг в комбинация с вълнени панталони и памучна вечерна риза.

View post on Instagram
 

Вечерните облекла на BP Signature са вдъхновени от визията на Пит във вечерта, в която спечели Оскар за най-добър поддържащ актьор в „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино през 2020 година. Всеки един артикул от колекцията носи „подписа“ на актьора. А самите облекла предават спокойния стил на Брад Пит.

Креативниоят директор на Brioni каза пред WWD, че работата с актьора "е била възможност да се създаде нещо удобно, леко и практично, без да се жертва елегантността".

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Колекцията е на цени между 550 и 4100 евро и вече се предлага в бутици и на уебсайта на Brioni, както и в избрани магазини по целия свят.

View post on Instagram