Ивайла Бакалова отново се качва на модния подиум в България

От известно време насам Ивайла Бакалова е в България и ще вземе участие и на Седмицата на модата в София. От 17 септември стартира есенното издание на Sofia Fashion Week 2018.

Ивайла се появи с нова фигура - видимо по-слаба. Миската дефилира и бе лице на Sofia Fashion Week за първи път през 2015-а, когато беше дебютното издание на модното събитие.

Грандиозно шоу ще дебютира пред публиката с българските модни марки. През втората вечер ще бъдем очаровани от новите лица на родната модна сцена и студентски модни колекции. Третата вечер на подиума ще блеснат български брандове и ще представят грандиозни булченски и haute couture колекции. Четвъртата вечер ще бъде специално посветена на гост дизайнери и световни брандове. Закриването на модния форум в петата гала вечер, ще бъде повече от зашеметяващо, а за финал на сцената ше бъдат представени ексклузивни ревюта и прет-а-порте на прически.

На модното събитие ще бъдат представени и сватбени рокли. Една изцяло булчинска колекция, по време на петата вечер, ще бъде тази на дизайнерката Поля Кинова.

Специално за това издание на Седмицата на модата ще пристигнат дизайнери от Македония и Черна гора. На модния подиум ще мине и носителката на титлата "Мис Македония".

Боряна Баташова и Теодор Тодоров ще бъдат водещи по време на събитието.