Автор
Woman.bg

Изисканата аристократка на Оскар Де Ла Рента

Ако трябва да дадем определение относно това как трябва да е облечена една истинска жена, бихме казали без да се замислим - като някой от моделите на Оскар Де Ла Рента.

Неподправеният стил, кукленското излъчване, панделките и скъпата италианска дантела, както и романтичното излъчване на дрехите - всичко това в една невероятна колаборация с името на световноизвестния дизайнер, който за съжаление вече не е между живите.

Щафетата от тази година поема Питър Копинг - дизайнерът, който вече ще стои зад моделите, направени специално за световноизвестната марка.

Една изискана аристократка срещаме на подиума - тази, която обича подчертаващите женствеността фигура, и същевременно толкова нежна, благодарение на пастелните цветове и кукленски деколтета тип "бриджитка".

Разбира се, дизайнерът не е изневерил на стила на марката и е включил флорални елементи, които елегантно се съчетават с дантела.

Полата-молив присъства до насита в ревюто за сезона пролет-лято 2016, като тя е подходяща за бизнес среща или специален повод.

Класиката: комбинацията червено+черно също не е забравена, като внася драматизък и съвършенство в образа на младата аристократка с изтънчен и съвършен вкус.