Автор
Роси Кацарова

Изящните тоалети, с които Мелания покори Европа

Европейската обиколка на американския президент Доналд Тръмп приключи и макар светът да бе насочил вниманието си към срещата на държавния глава на САЩ с Владимир Путин, не бяха пропуснати и коментарите около смайващите тоалети на първата дама Мелания Тръмп.

Припомняме ви, че от визията на бившия модел бе впечатлен дори външният министър на Русия Сергей Лавров, който бе заснет да зяпа краката на Мелания. Но изящна е не само физиката на красивата дама, а и тоалетите, които тя подбра за европейската си обиколка.

Несъмнено най-коментираната и запомняща се дреха от евротура бе изящната вечерна рокля в жълто от J.Mendel, на която Мелания заложи за срещата с Тереза Мей в двореца "Бленъм".

Редица медии, в това число и британският "Таймс", съзряха в избора на визия обаче не просто безупречно чувство за стил, а и скрито послание. Според тях Мелания умишлено е подбрала тоалет, напомнящ този на принцесата от "Красавицата и звяра".

Тя се оприличава на красавицата от приказката неслучайно, а за да асоциира Доналд Тръмп със звяра и по този начин да изпрати на света завоалирано, но достатъчно ефектно послание за живота с президента на САЩ, пишат медиите отвъд Океана.



Впечатление направи и тоалетът, на който Мелания се спря за срещата с кралица Елизабет II. Тя бе в класически костюм в мръсно бяло, който се характеризира със строга елегантност и делово излъчване. Черен колан около талията пък придаваше деликатна женственост на кройката и по изящен начин успяваше да подчертае физическите дадености на Мелания.