Автор
Весела Георгиева

Как да изглеждаме по-слаби през есента с 3 тайни трика

Есента е страхотна, особено ако се научим да изглеждаме по-слаби и красиви, въпреки обемните вече дрехи. Как да го постигнете?

Високата талия е задължителна

View post on Instagram
 

Панталоните с висока талия са абсолютно задължителни за гардероба на всяка дама. Те оформят изключително добре корема и дупето. А ако изберете “стреч” модел в тъмен вариант и с дължина до глезена, краката ви също ще изглеждат в перфектна форма.

Внимавайте с принтовете

Избягвайте хоризонталните райета, които оптически разширяват фигурата. За сметка на това може смело да експериментирате с вертикални принтове, особено в комбинация с дълбоко деколте и пола в А-форма.

View post on Instagram
 

Редувайте

Съчетайте слим дънките с по-обемна туника, а разкроената рокля - с вталена жилетка. Винаги редувайте широко с тясно, за да подчертаете предимствата на тялото си.

Аксесоарите са важни

View post on Instagram
 

Не подценявайте бижутата - те могат да ви помогнат много в мисията да изглеждате по-елегантна. Модните специалисти съветват да заложите на колие, обеци или часовник, които привличат вниманието. Ако пък предпочитате по-нежна визия, шал или фишу също са страхотен вариант!

Изберете оформящо бельо

Много актуални напоследък са оформящите клинове тип джегингс, които успешно повдигат дупето, правят корема плосък и извайват краката. Супер вариант е и оформящото бельо.