Една жена може да изглежда разкошно и скъпо облечена независимо от телосложението и бюджета си. Най-важното е да знае няколко хитрости, които ще ѝ помогнат да се почувства неотразима!

Точно така, можете да изглеждате страхотно и без да харчите огромни суми. Как точно? Ще видите в следващите редове:

1. Ярки и чисти цветове

Сигурно и за вас не е тайна, че черното и тъмносиньото се смятат за най-благородните и „скъпи“ цветове в облеклото. Това обаче не означава, че не бива да пробвате нищо друго. Можете да ползвате тези два цвята за основа, също както и сиво, но не забравяйте да ги допълните с нещо ярко и свежо. Портокалово-оранжево, изумрудно-зелено, сапфирово-синьо, наситено-розово, лимонено-жълто – можете да използвате в един комплект два интересни оттенъка, като ги допълните със семпло черно или тъмносиньо.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

2. Съчетаване на различни текстури

Можете да съставите стилен и наистина интересен тоалет, като съчетаете различни текстури и материали. Пухкаво палто teddy bear, кадифе, велур, деним, вълна – добавяйте различни текстури и ги наслоявайте, за да получите разкошен комплект. Но и това трябва да правите с мярка, разбира се. Например, недейте да допълвате уютен и топъл зимен тоалет с тънка коприна или лачена кожа. Тези текстури могат да съсипят стила ви.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

3. Минималистични украшения

Семплият шик върви ръка за ръка с богатството и разкоша. Лъскавите камъчета и обилните декоративни елементи изглеждат твърде претруфено. Наблегнете вместо това на сдържаните златни бижута с проста форма. Не е нужно да са малки, могат да бъдат дори доста масивни, но да са със семпла геометрия. Освен това такива бижута най-лесно се комбинират и наслояват в една визия.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

4. Дължина на полата миди и макси

Може да ви прозвучи старомодно, но за да изглеждате скъпо, забравете за късата пола. Заложете на поли с миди или макси дължина, които излъчват класа и ще ви придадат неподражаема женственост.

Красив вариант за зимните дни са и кюлотите и панталоните-палацо, чиито крачоли скриват токчето на обувката.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

5. Забравете безформените торби и овърсайза

Едно от ключовите модни течения през последните години е стилът овърсайз. В определени случаи той е подходящ, но няма как да бъде основа за създаването на разкошен, скъпо изглеждащ тоалет.

Ако искате да изглеждате скъпо и същевременно с това да представите фигурата си в най-добрата ѝ светлина, спазвайте пропорциите. Ако пропорциите бъдат нарушени, всичките ви усилия ще отидат на вятъра. Именно затова трябва да се стараете да подчертавате талията си – дори ако избраният от вас тоалет е в стил овърсайз.

View post on Instagram