Дрехите с висока талия са стилни и придават изтънченост на визията ни. Освен това са доста практични, защото могат да се комбинират с много различни дрехи и да подобрят всяка фигура.

Откакто високата талия е модерна отново, тя ни донесе прекрасни силуети. От панталоните до късите панталонки и полите, този вид дрехи за ключов елемент за всеки дамски гардероб.

Ако сте дребничка, носете дрехи с висока талия, защото ще изглеждате по-висока, колкото и странно да звучи, заради оптическата измама, която тези придават на силуета ви. Изберете прави панталони, вместо супер тесни и ги съчетайте с обувки с платформа. Също така може да изберете тясна пола, задължително съчетана с високи обувки.



Ако сте малко по-закръглена, дрехите с висока талия ще наблегнат на сладката ви закръгленост и ще ви направят по-секси. Изберете рокля с висока талия и широк колан на кръста. Ако имате по-голямо дупе, високата талия ще ви направи по-висока и по-слаба. Изберете права пола или леко широки панталони.



Ако имате по-момчешка фигура, високата талия отново е за вас. Изберете дънки с висока талия, съчетайте ги с корсет или изберете панталони с два реда копчета.



Ако имате по-пищни форми, изберете широки панталони и ги съчетайте с широк пуловер с висока талия. Така ще покажете бюст и вниманието няма да е насочено върху частите от тялото, които не харесвате.



Късите панталонки с висока талия могат да се съчетаят на практика с всичко - от корсет, до обемна блузка и обикновен потник. Най-добре, ако е по-хладно сложете блейзър и задължително носете късите панталонки с високи обувки.

Дългите панталони с висока талия от леки материи са много подходящи за горещите дни, съчетани с ниски гладиаторски сандали. За офиса може да ги облечете със затворени обувки. Сложете ефирно шалче и ще сте красавицата на офиса - лежерна, модерна и стилна.

Полите с висока талия отиват на всеки тип фигура: