Автор
Цвета Герчева

Как да се облечеш като блогър - ТОП съветите на модните блогърки

Ноември е в разгара си, ние отново отваряме гардероба и пак сме пред онази тъй сладостна дилема - днес секси ли да се облека, или строго. Да бъда ли онази мечтана жена от кориците на списанията, или пък да заложа на момичето със спортния клин от последните страници на модните журнали. В търсене на себе си, в очакване на коледните празници и знаейки, че отново идва зима и ще трябва да решим как да съчетаем всички тези много и дебели дрехи, които носим, в един перфектен ансамбъл, ние - истинските жени, заставаме лице в лице с огледалото и си задаваме оня изконен въпрос - да бъда или да не бъда? Себе си...

И така - знаем, че ще ти се случи. Една сутрин и ти като всяка от нас ще си по пижама пред вратите на зимния си гардероб и ще и кажеш "Искам да се облека страхотно днес. Искам да съм много, много хубава. Но какво да сложа?"

Именно за теб е този материал. Решихме да съберем няколко ТОП съвета, които повечето модни блогъри спазват. Това са правила, които ще направят гардероба ти по-функционален, ще можеш винаги да имаш стилен акцент и не на последно място - ще ти разкрием каква е тайната на красивите жени. Ти винаги си я знаела, но просто не си я прилагала в живота си. И така - ето как дилемата "Какво да облека днес" да изчезне завинаги от живота ти:

Запомни го добре и никога няма да сбъркаш - малка, черна, стилна

Както казва Ив Сен Лоран, най-важното в една рокля е жената, която я носи. Ние пък имаме едно вечно, винаги работещо, любимо на блогърките правило - винаги да държите в гардероба си една малка черна рокля. Винаги. Тя трябва да е достатъчно скъпа, че да можете с нея да отидете на вечеря в ресторант със звезда Мишлен, но и достатъчно изчистена, че да можете да я носите с маратонки. И така - вие имате ли такава? Защо не погледнете тази от Т У К.

Очилата, които отиват на всичко

Очилата са нещо, без което една съвременна жена просто не може. Не правете компромис с тях. Превърнете ги в аксесоара, който е ваша запазена марка. Ние избрахме за вас този съвършен модел. Можете да го видите от Т У К.

Никога не забравяйте цветовете

Ако има правило, което трябва да спазвате, за да имате визия като на моден блогър, то то определено звучи така: "Сложете цветен акцент в облеклото си. Винаги. Задължително. Даже и да става въпрос за пижама."

Тази есен ние сме влюбени в цветните палта. Затова, ако се чудите как би изглеждал гардероба ви с едно страхотно синьо палто в него, не се колебайте да посегнете към това топло изкушение. Можете да го видите Т У К.

Ботуши? Защо не гумени

Ако сте от онези, които смятат себе си за традиционалисти, имаме предизвикателство за вас. Следващия уикенд опитайте нещо ново. Сложете копринена рокля, дебело палто и... гумени ботуши. Един от най-важните съвети, които научихме от ТОП блогърките - съчетавайте наглед несъвместими дрехи и аксесоари. Всеки ден. Опитвайте нови комбинации и бъдете смели. Или пък просто си вземете чифт страхотни черни гумени ботуши и приключете казуса със солта и кишата през зимата. Ние лично харесахме страшно много тези от сайта на answear.

Жълта чанта? Не е за начинаещи

Има някои аксесоари, които даже и да сложите сива рокля за под 20 лв., правят визията ви наистина страхотна. Една малка жълта чанта е точно това, от което има нужда гардероба ви, за да сте сигурни, че можете да добавите щипка шик към всяка комбинация. Какво ще кажете за тази?

*И съвсем на финала - най-важният съвет. Има един единствен начин да изглеждате добре. Когато се чувствате добре. А това е нещо, което зависи само от вас. И все пак - един жокер. "Черният ноември" вече стартира в сайта на answear. И има страхотни намаления. И ако сте решили да купувате подаръци - сега е точното време да ги поръчате.

А вие какво модно съкровище ще си намерите за зимата? Вижте Т У К.

(в материала има продуктово позициониране)