Автор
Ева Григорова

Как я харесвате повече: Меган като актриса, кралска особа или бизнесдама?

Животът на Меган Маркъл претърпя няколко изумителни трансформации, които неминуемо се виждат и в промените в стила ѝ.

От актриса в хитов сериал тя се превърна в кралска особа, а по всичко личи, че следващата ѝ амбиция е да стане бизнесдама със собствена империя.



През годините си на актриса Меган избираше по-смели тоалети - къси рокли, пайети и шикозни материи.

Косата на бъдещата херцогиня на Съсекс също бе доста по-фриволна и дори секси!



Тази тенденция рязко се промени, щом Маркъл се омъжи за принц Хари. По протокол членовете на кралското семейство трябва да следват стриктен стил, който например изключва това колената им да да бъдат на показ.

Така тоалетите на Меган придобиха британски акцент, кройките им бяха изпипани до най-малкия детайл, а стилистите ѝ не се притесняваха да я обличат в ярки цветове.



Миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл направиха първите си официални ангажименти, след като напуснаха кралското семейство. Двамата отпътуваха от дома си в Калифорния за Ню Йорк, където посетиха мемориала за атентатите от 11-ти септември, централата на ООН, местно училище и концерта Citizen Live, чиято цел бе популяризиране на ваксинацията срещу ковид.

За четиридневното си посещение в Голямата ябълка Маркъл бе заложила на изискани палта с по-свободна кройка, широки панталони и строг силует.

View post on Instagram
 

Множество медии разкритикуваха херцогинята на Съсекс за избора на по-скоро зимни тоалети, въпреки високите температури в Ню Йорк. Някои от тях дори изразиха предположение, че Меган и Хари снимат посещението си в града като част от договора си с Netflix и гардеробът на брюнетката е съобразен с тв поредицата.

View post on Instagram
 

За речта си по време на концерта Citizen Live Меган се бе спряла на къса бяла рокля на Valentino.