Как я харесвате повече: Меган като актриса, кралска особа или бизнесдама?

28 септември 2021 | 11:17
2498
2
Getty Images/ Instagram
2

Животът на Меган Маркъл претърпя няколко изумителни трансформации, които неминуемо се виждат и в промените в стила ѝ.

От актриса в хитов сериал тя се превърна в кралска особа, а по всичко личи, че следващата ѝ амбиция е да стане бизнесдама със собствена империя.През годините си на актриса Меган избираше по-смели тоалети - къси рокли, пайети и шикозни материи.

Косата на бъдещата херцогиня на Съсекс също бе доста по-фриволна и дори секси!Тази тенденция рязко се промени, щом Маркъл се омъжи за принц Хари. По протокол членовете на кралското семейство трябва да следват стриктен стил, който например изключва това колената им да да бъдат на показ.

Така тоалетите на Меган придобиха британски акцент, кройките им бяха изпипани до най-малкия детайл, а стилистите ѝ не се притесняваха да я обличат в ярки цветове.Миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл направиха първите си официални ангажименти, след като напуснаха кралското семейство. Двамата отпътуваха от дома си в Калифорния за Ню Йорк, където посетиха мемориала за атентатите от 11-ти септември, централата на ООН, местно училище и концерта Citizen Live, чиято цел бе популяризиране на ваксинацията срещу ковид.

За четиридневното си посещение в Голямата ябълка Маркъл бе заложила на изискани палта с по-свободна кройка, широки панталони и строг силует.

Множество медии разкритикуваха херцогинята на Съсекс за избора на по-скоро зимни тоалети, въпреки високите температури в Ню Йорк. Някои от тях дори изразиха предположение, че Меган и Хари снимат посещението си в града като част от договора си с Netflix и гардеробът на брюнетката е съобразен с тв поредицата. 

За речта си по време на концерта Citizen Live Меган се бе спряла на къса бяла рокля на Valentino.

Анкета

Как я харесвате повече: Меган като актриса, кралска особа или бизнесдама?

Коментари

2 hehe
  28 септември 2021 | 14:57 отговор
 

като актриса е ясна - треторазрядна, с участия само в Канада. До кралска особа въобще не се и доближи, защото не ѝ стигна класа, възпитание и още много други неща, за да се впише в обстановката. Бизнес дама също не е, щото засега с мъжа си продават само семействата си. Това не е бизнес. Та какво точно питате?

 
1 тази
  28 септември 2021 | 11:51 отговор
 

тази мастия ще я гледам само в порно филм

 

Добави Коментар