Всяка жена е уникална по свой си начин и макар лъскавите списания да ни внушават определени стандарти за красота, тези стандарти постепенно остават в миналото. Сега на мода са естественото излъчване и пълното приемане на себе си.

Тази тенденция сигурно е най-разумното нещо, което се е случвало в модата през последните години. Вече не е нужно да се изтезаваме с диети. Ние сме прекрасни сами по себе си, а дребните недостатъци винаги можем да ги коригираме безболезнено.

Например дебелите прасци са си даденост от природата, никакви физически упражнения и диети няма да ви помогнат да намалите обема им. Но имаме една добра новина – зоната под колената винаги може да се коригира визуално с помощта на подходящи дрехи и обувки.



Дрехи за дами с дебели прасци:

1. Горнище и долнище в тъмен цвят

Едноцветните тоалети като цяло изглеждат много стилно. Нека не забравяме и факта, че тъмните цветове визуално правят фигурата по-слаба. Освен това при горнище и долнище в един цвят прасците ви няма да се набиват на очи.

2. Поли и рокли с дължина под коляното

Полата ви може да скрие дебелите ви прасци, откривайки само най-тясната част на краката ви. Така ще изглеждате грациозни и изящни!

View post on Instagram
 

3. Отбягвайте прилепналите панталони и дънки

Добра новина – „скини“ вече не са на мода. Наблегнете на правите или разширяващи се надолу модели панталони и дънки. Така никой няма да разбере, че прасците ви са малко по-дебели от необходимото.

View post on Instagram
 

4. Избягвайте ярките щампи

В случая говорим за от кръста надолу – поли, панталони и т.н. Ако искате да имате повече цвят в образа си, носете ярки блузи, тениски и потници. Долнището обаче трябва да е в "по-спокоен“ цвят.

View post on Instagram
 

5. Не привличайте вниманието към прасците си

Ако не искате прасците ви да се набиват на очи, откажете се от късите поли, шортите, бермудите, късите и тесните панталони.

View post on Instagram
 

Ами обувките?

1. Токчета

Най-важното е да наблегнете на токчетата. Може да не са много високи, но дори и 4-5-сантиметровите токчета ще издължат визуално силуета ви. Така прасците ви ще изглеждат по-слаби.

View post on Instagram
 

2. Обувки в тон с тоалета

Този трик също ще издължи визуално силуета ви, за да изглеждат краката ви по-дълги и по-тънки.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

3. Отбягвайте обувките с декорации

Различните ремъчета, катарами и декоративни ципове само ще привлекат вниманието към проблемната зона. Желателно е да носите модели без излишни детайли.

View post on Instagram
 


4. Бежови класически дамски обувки

С този вариант няма да сбъркате – гарантирано ще изглеждате по-високи и по-слаби!

View post on Instagram
 

5. Ботуши до коляното

През студения сезон ще е добре да се откажете от обувките, стигащи до под средата на прасеца. Подходящ вариант за вас ще са високите ботуши с дължина до коляното.

Дебелите прасци не са недостатък, а ваша особеност. И вече знаете какво да правите с тях!

View post on Instagram