Моника Валериева и дизайнерът Филип Плейн са новата светска двойка, гласи най-новата клюка. Твърдението е провокирано предимно от горещите кадри, които Валериева качва с моделиера.

Интересното е, че Филип Плейн е всепризнат талант в света на модата, но мнозина българи дори не знаят как изглежда той. Но пък за сметка на това са добре запознати с персоната на Моника, която е популярно лице предимно заради разголените си кадри.

И така – кой е Филип Плейн?

Филип Плейн се ражда през 1978 година в столицата на Бавария Мюнхен. Семейството на известния днес дизайнер има възможности и изпитва силна любов към пътуванията. Затова и Филип от малък обикаля различни точки на света.

Семейство Плейн са бохеми, увличащи се по изкуството, затова те се грижат да възпитат и у сина си подобен интерес. За целта той заедно с родителите си е чест посетител на всички значими културни събития както в Германия, така и в далечни точки на планетата, които фамилията посещава.

Опитите на родителите на Филип се увенчават с успех и младежът развива силна страст към изкуството и по-конкретно към модата. Той не просто се увлича по нея, а я превръща в своя професия.

Филип следва право, когато осъзнава, че не иска да бъде юрист, а дизайнер. Още като студент в правен факултет, той създава първата си колекция. Малцина знаят, но първоначално Плейн се изявява не като дизайнер на дрехи, а на легла за кучета.

През 1998-а година, едва на 20, той пуска лимитирана серия от тях. Те се радват на успех, но по-важното – вдъхват на Филип нужното му самочувствие, а също и убеденост, че именно амплоа на дизайнер е правилното за него.

Шест години по-късно – през 2004 година младият Плейн създава първата си колекция облекла. Тя се състои от луксозни якета с инкрустирани кристали Swarovski. Още първата му колекция жъне успех и ясно показва, че на модния небосклон има нова звезда.

Следва колекция облекла в стил хевиметъл, представена в един от епизодите на популярното шоу "Следващият топмодел на Америка", както и впечатляваща модна линия за 50-годишнината на куклата Барби.

Към днешна дата Филип Плейн несъмнено е едно от най-уважаваните имена в модния свят и продължава да създава иновативни модни произведения, които се открояват с любов към детайла и неподражаема индивидуалност.

View post on Instagram
 

Филип Плейн и Моника Валериева

Уикендът родната изкусителка Моника Валериева качи снимка, на която е легнала върху моделиера и двамата се целуват. Кадърът е от имението на Плейн в Кан и ясно показва, че родната дива е новата възлюбена на моделиера.

Кадърът обаче предизвика не само интереса на родните онлайн потребители, но и яростта на бившата възлюбена на Филип Плейн – Морган.



Знойната и доста тунингована красавица видя в снимката опит да бъде подразнена и започна война с Валериева.. "Той ще те изрита още днес, персоналът му ти се смее. Може да се върнеш при арабина", пише Морган и добавя: "Ти си мислиш, че си готина. Споделяш снимки, подобни на тези, които аз съм си правила с него." Моника пък отговаря: "Никой не може да ме изгони оттук. Аз мога да го направя, когато пожелая. Ти си твърде притеснена и защо точно от мен?"

След скандалът профилът на Моника е изтрит. Дали някой го е докладвал заради чата й с Морган или е хакнат към настоящия момент не се знае.

Дали връзката между Моника Валериева и известния красавец Филип Плейн ще продължи дълго не знаем, но е факт, че дизайнерът често сменя половинките си. Те са със сходна визия – все тъмнокоси, все с видими интервенции по лицето и всички до една с доста пищен бюст. Общото между тях обаче не е само това, ами и фактът, че не се задържат дълго до моделиера и само след няколко месеца са заменени от друга подобно изглеждаща дама.

Появи се обаче и теория, че връзката между Моника Валериева и Филип Плейн е просто пиар ход. HotNews достигна до информацията, че всъщност зад тази неочаквана афера се крият скрити пиар стратегии. Плейн, който има и бутик у нас в столицата, искал да засили бизнеса си, тъй като продажбите му на българска територия са изключително незадоволителни. И понеже магазинът му е застрашен от затваряне, а такова нещо не би било имиджово за марката, хората му стигнали до идеята да гръмнат със скандал в родния шоубизнес.