В рамките на 72-ия филмов фестивал в Кан се проведе традиционното вече парти, организирано от марката Chopard. Веднага след тържествената премиера на филма на Педро Алмодовар “Болка и слава” (Dolor y gloria), звездите на кинематографията и любимите ни светски момичета се включиха в Chopard Love Night.

View post on Instagram
 

Според традицията, домакинята на вечерта Каролин Шойфеле посрещна гостите, сред които Ел Фанинг в приказна розова рокля на Vivienne Westwood, Приянка Чопра в тоалет на Fendi , Джулиан Мур, Ева Херцигова, Амбър Хърд, Дита фон Тийс, Изабел Гулар и много други. Вечерта завърши с изпълнения на Анна Нетребко и Марая Кери. Гостите се насладиха и на представянето на колекция бижута от най-висок клас, която Chopard произвежда всяка година за откриването на филмовия фестивал в Кан. Темата на приказните творения тази година съвсем резонно бе любовта.

View post on Instagram
 

Ювелирната къща е официален партньор на филмовия фестивал в Кан от 1998г. и именно в работилницата на Chopard, под личното ръководство на Каролин Шойфеле, се изработват едни от най-желаните награди в света – „Златна палма“.
Друга красива традиция на бижутерийната къща е, че всяка година Chopard удостоява с наградата Trophee Chopard някои от младите и многообещаващи актьори на фестивала. Сред носителите на Trophee Chopard са звезди като Даян Крюгер и Марион Котияр. Очакваме да научим кои ще бъдат избраниците на къщата тази година, а дотогава нека се се насладим на бляскавите визии на гостите на партито, организирано от Chopard.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram