Ако все още не сте разбрали, че Ким се завърна с пълна сила след раждането на Норт, то със сигурност снимките, които по-долу ще ви покажем демонстрират една доста по-слаба и самоуверена жена.

Трябва да признаем, че не познаваме друга жена, която да се гордее по такъв начин с тялото си, със сочните си извивки и цялостната си визия. Имаме чувството, че 33-годишната Ким е пристрастена към общественото мнение и светските изяви... Не минава и ден без да не бъде отразено нейно пътуване, среща или секси тоалет.

Вече станахте свидетели на посещението й в Маями и по-точно отсядането на сем. Кардашиян в имението на Версаче. Ето ТУК може да си припомните доста оспорваната визия на риалити звездата.

Четете още: Ким разходи сочното си дупе в Маями

Най-новите снимки на Ким и Кание показват една влюбена двойка, която се наслаждава на прекараното време заедно без малката им дъщеричка Норт.

Небрежно облечен, но винаги стилен, Кание придружаваше годеницата си до близък магазин. А за визията на Ким можем само да кажем “WOW”.

Вие така облечени ли ходите до близкия магазин, момичета?

Много звезди използват екстеншъни, за да създадат визията на по-гъста или по-дълга коса. В този случай обаче ни направи впечатление скъсената коса на Ким, която сега е с дължина до раменете.

Звездата се бе спряла на червена мини рокля на модна марка Alexander McQueen, подчертаваща фигурата й и най-вече сексапилното й дупе и крака.

Златисти обувки на висок, тънък ток бяха идеален завършек на изчистената, но секси визия.

Четете още: Вижте най-новото селфи на Ким Кардашиян

Четете още: Ким и Кание вдигат сватба на 24 май