Тя е второ поколение модел. Тя е изящната Кая Гербер - красивата дъщеря на Синди Крауфорд, която смело върви по нейните стъпки и днес е един от най-търсените модели.

Тя е само на 17, но вече е от значимите имена в света на модата и бе от любимите момичета на великия Карл Лагерфелд.

Несъмнено приликата между Кая и майка ѝ е поразителна. Това ясно си личи и от последните снимки, които папараците направиха на 17-годишната девойка.

Кая бе щракната по време на фестивала Coachella, облечена в деним, с небрежна прическа и излъчване, силно напомнящо на това на майка ѝ. Онлайн потребителите не пропуснаха да направят сравнение между визията на Кая и тази на Синди от реклама на Pepsi от 90-те.

View post on Instagram
 

Може би точно поради удивителната прилика между Кая и Синди, вратите на модния свят се отварят така широко за девойката. Припомняме ви, че сладураната се качи на модния подиум, когато бе едва на десет. Тогава тя дефилира редом с майка си, а през следващите години продължи да впечатлява с професионални успехи. Момичето украси корицата на италианския Teen Vogue и бе рекламно лице на младежката колекция на Versace.

Към днешна дата Кая не само участва в ревютата на едни от най-известните брандове, но и подписа договор и с IMG Models – агенцията, която представлява Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Камила Алвес и т.н.

Несъмнено невероятно признание и солидно обещание, че красавицата ще се превърне в едно от големите имена в бранша. В бляскавото бъдеще на Кая си е убедена и самата Синди, която заяви, че след като наследничката е навлязла в света на модата, тя вече може спокойно да се пенсионира.

"Не искам да се конкурирам с дъщеря ми, защото ще загубя", пошегува се наскоро 51-годишната Синди.